Wednesday, February 29, 2012

TERBARU MAC 2012!!!


INGIN BERKASIH LAGI (Mac 2012)
Harga: RM25, halaman : 640
ISBN: 978-983-124-765-5


Sinopsis:

Tidak mahu jatuh cinta! Itu prinsip Isyatul kerana bukan mudah untuk dia menyerahkan hatinya kepada mana-mana lelaki, lebih-lebih lagi kepada Amrin yang sentiasa mengejarnya tanpa jemu. Entah kenapa prinsip itu terbang dibawa angin lalu apabila hatinya dapat menerima lelaki itu ke dalam hidupnya.

Amrin membawa rombongan merisik. Isyatul dilamar sebagai bukti tahap keseriusan lelaki itu mencintainya. Namun, rombongan merisik pulang dalam kehampaan. Isyatul kecewa. Ada sesuatu rahsia yang cuba disembunyikan oleh ayahnya. Amrin pula merana sehingga membawa diri bertahun-tahun lamanya.

Keliru dengan percintaannya, Isyatul diduga dengan kehadiran Najwan. Sikap dan tutur bicara lelaki itu mencuit jiwanya. Dia ingin bercinta lagi. Namun, sejarah cinta lalu menyekatnya daripada menerima hati lelaki itu. Takut pisang berbuah dua kali. Apatah lagi, rahsia yang disembunyikan oleh ayahnya masih belum terungkai.


p/s: Terbuka untuk belian atas talian sekarang! Diskaun 5% dari harga buku akan diberi kepada transaksi pre-order online. Untuk pertanyaan, sila emel ke damya5_hanna@yahoo.com atau PM di facebook DAMYA HANNA.

4 comments:

  1. tahniah Intan.. lama menunggu novel baru.. at last.. kuar gak

    ReplyDelete
  2. boleh ke kalau sy nak oder?

    ReplyDelete